Praktisk information

Klinikken har løbende åbent for tilgang per juni 2018

Konsultation

Konsultation foregår kun efter aftale.
Konsultation kan bestilles telefonisk ved sekretæren eller som emailbooking.
Konsultation kan også visiteres af lægen.
Onsdag er der konsultation til kl 17
Ved konsultationen tilstræbes det at imødekomme planer for samtlige henvendelsesårsager, så vidt det er muligt indenfor fastsatte tidsramme.

Telefonkonsultation

Telefonkonsultationen er dagligt mellem 8.00 - 9.00. Her sidder lægen ved telefonen. I Corona perioden er lægetelefontiden udvidet til fra kl  8-12 mandag, onsdag og fredag .
Telefonkonsultationstiden bedes anvendt ved akut opstået sygdom samt anmodning om hjemmebesøg. Desuden kan der gives svar på specielle prøver og undersøgelser.

Videokonsultationer

Som noget nyt i forbindelse med Corona krisen har klinikken oprettet mulighed for at blive tilset digitalt via app'en "min læge"
Ønskes videokonsultation skal det aftales med lægen per telefon i lægens konsultationstid mellem 8-9 ( i Corona perioden vil telefontiden være udvidet til 8-12 og klinikkens øvrige medarbejdere kan også bidrage til videokonsultationer)
Vi forbeholder os ret til at prioritere hvem der kan tilbydes dette. Videokonsultation foregår kun i forlængelse af telefonisk aftale i klinikkens lægetelefontid og kun hvis det giver sundhedsfaglig mening. Det er altså ikke et tilbud til alle, men et tilbud man kan visiteres til.

Sammedagsprogram fortsætter efter påsken. Man kan få telefonisk kontakt med læge 8-12 og bliver tilbudt fremmøde tid såfremt det vurderes relevant

Tidsbestilling og receptfornyelse

I tidsrummet man-fre 9.15-12 modtager sekretariatet tidsbestillinger og receptfornyelser samt oplyser resultatet af rutineprøver og undersøgelser.
Tidsbestilling og receptfornyelse kan også imødekommes via hjemmesiden. Receptfornyelse kan også foregå på app.

Kommunikation via hjemmesiden

Under menupunktet "Kontakt klinikken" kan du bestille tid, forny recepter, modtage prøvesvar og skrive korte spørgsmål til lægen. Det er også her du kan læse beskeder fra lægen. Klik på menupunktet og opret dig som bruger. Husk at "aktivere" dig selv som bruger ved at skrive til os med det samme !

 

Har man smart phone/Iphone kan man med fordel benytte gratis apps:
Anbefaler fx
Min Læge
Medicinkortet
(anvendes app'en nøglekortet kan man integrere med begge ovenstående)